Moderne en positieve Squarespace website voor hotelinterieur ontwerper Twiist

AnneMarie van Twiist is een professionele interieurontwerper die zich richt op het inrichten van vakantiewoningen, boutique hotels en B&B's die de persoonlijke levensstijl van hun gasten weerspiegelen. Voor Twiist heeft Made by Anouk een nieuwe website interieur styling gerealiseerd die nodig was om AnneMarie haar bedrijf te laten groeien en succesvol te blijven.

AnneMarie van Twiist is een professionele interieurontwerper die zich richt op het inrichten van vakantiewoningen, boutique hotels en B&B's die de persoonlijke levensstijl van hun gasten weerspiegelen.
Na een traject bij Marie-Gon, de businesscoach voor interieurontwerpers was het duidelijk geworden dat AnneMarie een nieuwe doelgroep ging aanboren met haar aanbod. Om de nieuwe klanten aan te spreken was een complete nieuwe website nodig.

Na een traject bij Marie-Gon, de businesscoach voor interieurontwerpers, werd duidelijk dat AnneMarie een nieuwe doelgroep ging aanboren met haar diensten. Om de nieuwe klanten aan te spreken was een compleet nieuwe website interieur styling nodig. Voor dit project heb ik een persoonlijke Squarespace Fluid Engine website ontworpen die past bij de strakke, moderne en duidelijke merkbeleving van Twiist Interieur.

Mijn hoofddoel was om AnneMarie's uitgebreide diensten te presenteren, haar expertise te benadrukken en zo meer inkomsten voor Twiist Interieur te genereren. Dit heb ik bereikt door strategische servicepagina's te ontwerpen en haar werk te laten zien via afbeeldingen en galerijen. Het design is gepersonaliseerd met stippenachtergronden, automatisch scrollende galerijen, aangepaste rode knoppen, overlappende afbeeldingen en een speciaal gestyled contactformulier. De mooie shots zijn gemaakt door personal branding fotograaf Daniëlle van Dongen.

 

Ontdek de nieuwe Squarespace website van Twiist interieur advies

 

Webdesign inspiratie en website moodboard

Voor dit project heb ik een persoonlijke Squarespace Fluid Engine website ontworpen die past bij de strakke, moderne en duidelijke merkbeleving van Twiist Interior.
Made by Anouk heeft deze Squarespace website gerealiseerd door het ontwerpen van strategische servicepagina's en het laten zien van haar werk door middel van afbeeldingen en galerijen.
Mijn doel met dit Squarespace website ontwerp was om de uitgebreide diensten van Twiist Interieuradvies te presenteren, haar expertise te benadrukken en uiteindelijk meer inkomsten voor haar bedrijf te creëren!
Nieuwe website van interieurstylist AnneMarie van Twiist. Made by Anouk, de Squarespace webdesigner en de specialist Squarespace Nederland en België
 

Nieuwe Squarespace interieurstylist website

 
 
 

Wil je ook zo’n Squarespace website?

Huur me in als je Squarespace webdesigner

 

Mocht het voor jou een uitdaging zijn om alles volledig uit handen te geven, dan is mijn Squarespace Support pakket de perfecte oplossing om je Squarespace-website een boost te geven, zonder direct in een grotere investering vast te zitten. Plan direct jouw video call in.

Made by Anouk

Hier is alles Made by Anouk, dé expert Squarespace webdesigner van Nederland.

Met mij samenwerken is de slimme stap vooruit. Ik maak Squarespace websites die jouw verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design en naadloze functionaliteiten voor de resultaten die je wilt behalen. Reken op een stressvrije aanpak, heldere communicatie en een website waar je moeiteloos mee kunt werken. Het resultaat? Een website die je succesvol maakt. Voor aanvragen, mail hi@madebyanouk.nl of boek hier meteen een gratis 15 minuten adviesgesprek.

https://madebyanouk.nl
Vorige
Vorige

Squarespace templates of website uitbesteden: wat te kiezen?

Volgende
Volgende

Hoe duur is Squarespace? Squarespace kosten in 2023