Warme en uitnodigende Squarespace website voor evenementenlocatie Nije Leije

Nije Leije, gelegen in Friesland, combineert een industriële uitstraling met een duurzaam fundament. Ideaal voor bedrijven die bewuste keuzes maken met betrekking tot het milieu en de maatschappij bij het huren van werkplekken. Ook biedt het ruimte aan natuurvriendelijke evenementen en activiteiten, perfect passend bij duurzaamheid en een toekomstgerichte visie.

Dit project is gerealiseerd met Squarespace 7.1 Fluid Engine en ademt de natuurlijke, kleurrijke branding van Nije Leije uit. De website is een etalage voor alles wat Nije Leije te bieden heeft: van verhuurbare werkplekken tot evenementenlocaties en nieuwe buitenmogelijkheden als broedplaats voor natuurlijk ondernemen! Mijn doel was ook om hun diverse aanbod in de spotlights te zetten en het klanten gemakkelijk te maken om werkplekken of evenementen te boeken.

Dit is bereikt door een visueel verhaal te vertellen met levendige kleuren en door contactknoppen doorheen de hele site opvallend te plaatsen! Het ontwerp kreeg een unieke twist door bewegende banner elementen toe te voegen, organische randen die de natuurlijke focus benadrukken en sierlijke lettertypen voor een persoonlijke touch.

 

Nieuwe Squarespace website Nije Leije –
evenementenlocatie en duurzame werkplekken

 

Webdesign inspiratie en website moodboard

 

Nieuwe Squarespace website duurzame evenementenlocatie

 
 
 

Wil je ook zo’n Squarespace website?

Huur me in als je Squarespace webdesigner

 

Mocht het voor jou een uitdaging zijn om alles volledig uit handen te geven, dan is mijn Squarespace Support pakket de perfecte oplossing om je Squarespace website een boost te geven, zonder direct in een grotere investering vast te zitten. Liever wel een complete nieuwe Squarespace website? Bekijk mijn aanbod en plan direct jouw video call in.

Made by Anouk

Is je huidige Squarespace website te klein geworden voor je grote ambities? Schakel Made by Anouk in.

Made by Anouk is dé Squarespace expert van Nederland. Samenwerken met mij betekent een slimme stap vooruit. Ik maak websites die je verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design, naadloze functionaliteiten en stressvrije aanpak voor gewenste resultaten. Succes gegarandeerd. Ik maak graag kennis met je.

https://madebyanouk.nl
Vorige
Vorige

Het is nu tijd om over te stappen naar Squarespace 7.1

Volgende
Volgende

5 signalen dat jouw website een update nodig heeft