Donkere en luxe Squarespace website voor bed and breakfast Het Verborgen Geluk

Bed & Breakfasts hebben een bepaalde charme waar gasten niet aan kunnen weerstaan. Het idee van een homemade ontbijt, persoonlijke service en een luxe kamer om te rusten is zeer verleidelijk. De uitdaging is echter dat het niet eenvoudig is om deze kwaliteiten online over te brengen als je deze ervaring verkoopt. Bij de Squarespace website van B&B Het Verborgen Geluk heb ik goed nagedacht hoe het ontwerp en de opmaak duidelijk maken dat bed and breakfast Het Verborgen Geluk de moeite van het boeken waard is.

Bij Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeland, begrijpen ze dat een luxe bed & breakfast zoveel meer is dan een eenvoudige overnachtingsplek. Het is een persoonlijke gevoel creëren voor gasten die op zoek zijn naar comfort, charme en een onvergetelijk verblijf. En juist daarom vind ik het zo belangrijk dat hun boutique b&b website deze ervaring weerspiegelt. Als toegewijde Squarespace webdesigner, heb ik mijn hele energie ingestopt om de warme sfeer van B&B Het Verborgen Geluk al online tot leven te brengen, voordat hun gasten daadwerkelijk binnenstappen.

Mijn missie als websitebouwer was eenvoudig: B&B Het Verborgen Geluk laten schitteren op het web want ze doen het zonder de bekende platformen Airbnb en Booking.com. Ik heb een luxe Squarespace website ontworpen die de speciale charme van deze b&b vastlegt, met betoverende afbeeldingen die voor zichzelf spreken en een boekingssysteem dat gasten moeiteloos laat reserveren.

Do en Tom, de eigenaren van B&B Het Verborgen Geluk, begrepen goed dat hun website moet aansluiten bij hun doelgroep, of het nu gaat om romantische stelletjes, reizigers die willen ontspannen of zakelijke gasten. De Squarespace website bevat ook een lokale gids vol tips voor uitjes, zodat gasten worden aangemoedigd om de prachtige omgeving te verkennen. Last but not least, heb ik de website geoptimaliseerd volgens de beste webdesign praktijken: snel laden, mobielvriendelijk en zoekmachinevriendelijk.

Ben je klaar om jouw bed & breakfast te laten groeien en meer gasten aan te trekken? Neem dan gerust contact op met mij, Anouk. Samen kunnen we jouw accommodatie naar nieuwe hoogten tillen. Blijf mijn blog volgen voor meer handige tips over webdesign en branding voor jouw bed & breakfast.

 

Ontdek de Squarespace website van de luxe bed & breakfast Het Verborgen Geluk

 

Website inspiratie en webdesign moodboard

 

Nieuwe Squarespace bed and breakfast website

 
 
 

Wil je ook zo’n Squarespace website?

Huur Made by Anouk in als je Squarespace webdesigner

 

Meer webdesgin inspiratie

Made by Anouk

Is je huidige Squarespace website te klein geworden voor je grote ambities? Schakel Made by Anouk in.

Made by Anouk is dé Squarespace expert van Nederland. Samenwerken met mij betekent een slimme stap vooruit. Ik maak websites die je verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design, naadloze functionaliteiten en stressvrije aanpak voor gewenste resultaten. Succes gegarandeerd. Ik maak graag kennis met je.

https://madebyanouk.nl
Vorige
Vorige

One page website: de korte route naar online succes

Volgende
Volgende

5 Squarespace tips van een webdesign pro